KarunaReiki® Master Holy Fire ® V - VärldsfredsNytt datum kommer hösten 2024KarunaReiki® Master Holy Fire V är en fortsättning på Reikisystemet. För att kunna gå kursen behöver du ha gått de två tidigare kurserna hos oss eller liknade kurs någon annanstans. Hör av dig till oss om du är osäker.

Du kan gå kursen för din egen läkning och utvecklings skull, men efter kursen kan du även undervisa i samtliga reikikurser enligt Usui & Holy Fire V®.

Karuna är sanskrit och betyder ”barmhärtig handling" och handlar till stor del om kärlek och empatiska handlingar gentemot sig själv och andra samt om att läka det inre sårade barnet.

Under kursen initieras du till åtta kraftfulla energistrålar som är kopplade till 8 symboler. Dessa energistrålar sätter igång inre processer och skapar ett kraftfullt helande och är av så hög vibration att man först behöver ha integrerat Reikimaster energin för att vara redo för dem.

Precis som tidigare innehåller kursen placeringar, tändningsförberedelser och tändningar samt ett flertal upplevelser (guidad meditation under helande och vägledning).

Denna kurs ger dig förmågan att använda energierna för helande men också att lära ut Holy Fire V Karuna Reiki Master.

Allt är för ditt högsta bästa.

I kursen ingår följande:


- Kursen KarunaReiki

- Kaffe/te, lunch och frukt alla dagarna

- Kursmaterial

- DiplomDin investering för kursen är 5900kr och betalas till Skånes Yoga och HealingCenter

Kursen hålls på Skånes Yoga & HealingCenter i S:t Olof


Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 1500kr.

Det finns möjlighet att hyra sovplats under kursen till ett pris av 600kr/person/natt i sovsal (plats för 4 personer) eller 700kr/person/natt i tvåbäddsrum.

I priset ingår frukost och en lättare middag.

För anmälan, använd kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Glöm inte att nämna om du vill boka boende.


 
 
 
 
 
Ja tack
Nej tack